Инженер Гавазов се впуска в надпреварата за кмет на общината с

...
Инженер Гавазов се впуска в надпреварата за кмет на общината с
Коментари Харесай

Инж. Димитър Гавазов е кандидатът за кмет от ДПС в Сунгурларе

Инженер Гавазов се впуска в конкуренцията за кмет на общината с ясни цели и благоприятни условия за реализация

Малко преди да изтече крайния период за регистрации на претенденти за кметове по места и общински съветници, общинското управление на Движение за права и свободи в Сунгурларе записва своя какнидат за кмет на общината, както и листата за общински съветници, с която от политическата партия ще се явят на локалните избори. От Движение за права и свободи издигнаха кандидатурата на инж. Димитър Гавазов, който през последните четири години беше заместник-кмет в общината.

Инж. Димитър Росенов Гавазов е инжинер-лесовъд, приключил Лесотехнически университет в София. Започва трудовата си кариера през 2011 г като лесничей в Държавно горско стопанство /ДГС/ Сунгурларе. От 2019 г е заместник-кмет в общ. Сунгурларе. Семеен е, с две деца. Впуска се в конкуренцията за кмет на общината с ясни цели и благоприятни условия за реализация:

„ Поемам това отговорно предизвикателство, воден от устрема си за по-добро бъдеще за общината и нейните поданици. Имам желанието и увереността в личните си възможности- да върнем младите, можещи и надарени хора, тук, в нашето Сунгурларе. Искам да задържим в общината и тези млади фамилии, които търсят благоприятни условия за професионална реализация в други обитаеми места. Можем да създадем положителни условия за живот и реализация в нашия град! Имам воля, увереност и капацитет да диря и да намирам решения свързани с развиването, просперитета и стабилността на Сунгурларе. Готов съм да  поема  отговорността за ръководството на нашата община. През последните 4 години, като заместник- кмет, опознах проблемите на града ни, както и на съставните селища. Знам незабавните и неотложни задания, които би трябвало да бъдат решени час по- скоро и съм подготвен да се заема с тези задания от първия ден на ръководството. Аз и моят моят екип ще работим при транспарантни и ефикасни условия, с ясни правила и при наложителен разговор с хората. Искам през идващите години дружно да чертаем европейския образ и визия на нашата община Сунгурларе, с цел да можем да я забележим такава, каквато бихме желали да я оставим на нашите деца. “

Движение за права и свободи Сунгурларе, представлявано от общинския водач на партията Ружди Хаджен, издига и дванадесет кметове за съставните обитаеми места в община Сунгурларе. При регистрацията на партията за локалния избор на 29-ти октомври в Общинската изборна комисия участваха част от претендентите за кметове, както и част от претендентите за общински съветници в Сунгурларе.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР